QUI SOM

Ecovis Barcelona és un equip d’experimentats professionals especialitzats en serveis fiscals i comptables per a particulars i empreses. Proporcionem assessorament integral en matèria d’impostos, fiscalitat internacional, planificació fiscal, comptabilitat i molt més.

El nostre objectiu és ajudar els nostres clients a aconseguir els seus objectius financers complint amb totes les lleis i normatives aplicables. Amb la nostra experiència i compromís de servei al client, ens esforcem per ser els assessors fiscals líders a Barcelona.

Assessors fiscals des de 1998

La nostra signatura es va constituir el 9 de març de 1998, encara que venia operant des dels anys 60 sota una altra denominació social. En el transcurs d’aquest període de més de 50 anys d’història, l’objectiu de la signatura sempre ha estat transmetre confiança, qualitat i solucions eficients als nostres clients.

Hem evolucionat i ens hem adaptat contínuament als canvis del mercat, ampliant la nostra gamma de serveis i mantenint-nos a l’avantguarda de les noves tecnologies. Avui som una empresa líder que presta serveis de comptabilitat, auditoria i assessorament financer a empreses de totes les grandàries.

El nostre compromís és oferir el millor servei possible a tots els nostres clients, basat en la confiança, la integritat i la professionalitat. Ens esforcem per ajudar-los a prendre les decisions adequades per als seus negocis, proporcionant-los informació clara i precisa. Amb més de 50 anys d’experiència combinada entre el nostre personal, estem segurs de poder oferir solucions a mida per a qualsevol repte al qual s’enfrontin els nostres clients.

A Ecovis aportem una vasta i qualificada experiència a totes les particularitats de l’àmbit tributari

 

L’any 2015, la nostra signatura es va unir a la xarxa internacional Ecovis, a l’efecte de millorar la cobertura internacional dels nostres clients, així com per a assessorar empreses i empresaris estrangers amb potencials interessos econòmics en aquest territori.

Ens beneficiem d’una xarxa més àmplia d’experts en més de 80 països d’Europa, Àsia i Amèrica. Això ens permet posar en contacte als nostres clients amb els recursos i serveis adequats, independentment d’on es trobin o de quins siguin les seves necessitats. A més, podem proporcionar accés a especialistes en diferents jurisdiccions que coneixen millor les lleis i normatives locals.

La nostra activitat principal se centra en la prestació de serveis fiscals, comptables, de gestió, d’auditoria i en l’àmbit laboral.

Ecovis ofereix als nostres clients el millor assessorament i assistència possibles en matèria de planificació fiscal internacional i desenvolupament empresarial. Els nostres assessors compten amb els coneixements i l’experiència necessaris per a ajudar els nostres clients a navegar per complexes normatives transfrontereres, identificar oportunitats de creixement, estructurar les seves inversions i optimitzar les seves obligacions fiscals.

En la nostra empresa, ens esforcem per prestar serveis de qualitat que afegeixin valor als negocis dels nostres clients i els ajudin a aconseguir els seus objectius.