assessoria fiscal barcelona

Benvingut a Ecovis Barcelona.

Som una signatura d’assessorament fiscal, especialitzada en el sistema fiscal espanyol i català. Oferim una combinació de serveis professionals experts i ajuda integral i personalitzat.

Ecovis Barcelona

Assessoria Fiscal

Presentació de models tributaris, anàlisi d’operacions vinculades i preus de transferència, assessorament en matèria de tributació local, nacional i internacional.

Ecovis Barcelona

Assessoria Comptable

Confecció, periòdica o puntual, de la comptabilitat de l’empresa, elaboració, legalització i dipòsit dels Comptes Anuals i de llibres comptables obligatoris.

Ecovis Barcelona

Serveis de gestió

Assessorament en transaccions, nacionals i internacionals, preparació d’informes interns per a grups multinacionals, estudi i optimització de la gestió d’empreses.

Ecovis Barcelona

Finançament d'empreses

Oferim intermediació financera, direcció financera externa i control de gestió.

La nostra missió és assessorar de forma personalitzada en matèria fiscal, tant a particulars com a empreses, amb la finalitat d’ajudar-los a optimitzar els seus impostos i estalviar diners.

El nostre equip d’experimentats professionals fiscals presta serveis integrals en les àrees d’impost de societats, temes fiscals internacionals, impost sobre la renda de les persones físiques, impostos indirectes i preus de transferència. També oferim suport especialitzat en operacions de fusions i adquisicions i reorganitzacions empresarials.

Ecovis Barcelona

Notícies

Grup Ecovis

60. Factures simplificades

60. Factures simplificades

Per a ser vàlides, les factures, a diferència de les factures simplificades, han de contenir un número que les identifiqui, la data d'expedició (i la de l'operació, si són diferents), la descripció de l'operació, les dades fiscals d'emissor i destinatari (NIF, nom i...

57. Com estalviar diners contractant una assessoria fiscal

57. Com estalviar diners contractant una assessoria fiscal

Busques estalviar diners contractant una assessoria fiscal? T'expliquem com. Les assessories fiscals són el suport que necessites per optimitzar els teus recursos econòmics i simplificar els tràmits tributaris. Aquestes empreses especialitzades en assumptes fiscals et...

56. Plans de pensions per a autònoms

56. Plans de pensions per a autònoms

Com a autònom, és important tenir un pla de jubilació per assegurar-se que tindrà un ingrés estable quan decideixi retirar-se. Els plans de pensions per a autònoms són una eina financera que poden ajudar-lo a assolir aquest objectiu. Què és un pla de pensions? Un pla...

55. Declaració de la renda 2023

55. Declaració de la renda 2023

Calendari de la declaració de la renda 2023 S'ha donat inici a la campanya de declaració de renda 2023 i ja és possible sol·licitar l'esborrany corresponent. S'espera que aquesta campanya sigui una de les més detallades i complicades dels últims anys a causa de la...

54. Recàrrec en l’IBI per habitatge desocupat

54. Recàrrec en l’IBI per habitatge desocupat

Què és i com afecta als propietaris? El recàrrec en l'IBI per habitatge desocupat és un impost que s'aplica en algunes ciutats d'Espanya amb l'objectiu d'incentivar el lloguer d'habitatges i reduir el nombre de pisos buits en el mercat. Encara que és una mesura...

53. Compliance o compliment normatiu a les empreses

53. Compliance o compliment normatiu a les empreses

En l'actual compliment normatiu, la prevenció de delictes i el compliment normatiu són fonamentals per a qualsevol organització. Per a garantir la transparència i el bon funcionament de les empreses, és necessari comptar amb un sistema de gestió de compliance, que...

A Ecovis Barcelona, comptem amb professionals experimentats capaços de proporcionar assessorament expert en una varietat de temes, incloent-hi impostos sobre la renda, declaració d’IVA, planificació de l’impost de societats, lleis de fiscalitat internacional i molt més. També oferim serveis de planificació financera, així com assistència en la constitució i registre d’empreses. A més, el nostre equip d’experts treballarà estretament amb vostè per a garantir el compliment de totes les lleis aplicables, de manera que pugui estar segur que la seva empresa compleix la normativa pertinent.

Ens comprometem a prestar informació de qualitat de manera eficient i rendible. El nostre objectiu és ajudar els nostres clients a aconseguir els seus objectius empresarials proporcionant-los un assessorament fiscal sòlid que els permeti optimitzar la seva situació fiscal.

Entenem que la fiscalitat pot ser un tema difícil de navegar, especialment quan es tracta d’inversors estrangers, per la qual cosa ens centrem en proporcionar respostes clares i una ajuda directe que s’adapti a les seves necessitats individuals. Comptem amb més de vint anys d’experiència en el camp de la fiscalitat i podem oferir-li un ampli coneixement de la legislació fiscal espanyola i catalana.

El nostre objectiu és oferir-li el millor servei possible a un preu assequible perquè pugui treure el màxim partit a les seves inversions. Tant si és propietari d’una empresa com si és un particular que busca orientació sobre com minimitzar la seva càrrega fiscal total, Ecovis Barcelona compta amb l’experiència necessària per a ajudar-lo a aconseguir aquest objectiu.

Posi’s en contacte amb nosaltres avui mateix i li demostrarem per què som la millor opció per a les seves necessitats fiscals.