SERVEIS FISCALS

Els serveis fiscals ajuden empreses i particulars a preparar i presentar els seus impostos. Poden ajudar a comprendre les lleis fiscals, determinar l’import correcte dels impostos deguts i presentar les declaracions amb exactitud.

9

Presentació de Models

Presentació de models tributaris i d’altres (Banc d’Espanya i Ministeri d’Economia)

9

Planificació fiscal d'herències

Planificar fiscalment la successió en vida o abans de signar l’escriptura d’herència minimitza els impostos

9

Operacions de reestructuració

Assessorament en operacions de fusió o en operacions d’escissió

9

Anàlisi d'operacions

Anàlisi d’operacions vinculades i preus de transferència

9

Assistència en processos

Assistència en processos dinspecció, recaptació i gestió tributària

9

Presentació de recursos

Elaboració i presentació de recursos davant de l’Administració

9

Assessorament de tributació

Assessorament en matèria de tributació local, nacional i internacional

9

Adaptació al SII-IVA

Adaptació i assessorament en relació al SII-IVA (“Subministrament Immediat d’Informació”)

Els serveis fiscals són especialment importants en situacions complexes o per a persones amb ingressos elevats, ja que poden identificar possibles deduccions o crèdits aplicables. Amb el panorama sempre canviant dels impostos federals, estatals i locals, és essencial comptar amb professionals qualificats que puguin guiar-li a través del procés de presentació dels seus impostos.

Abasten des de la preparació de declaracions bàsiques fins a serveis de planificació financera més complets, com la planificació patrimonial i la protecció d’actius. Els professionals fiscals també poden ajudar-lo a gestionar les auditories i disputes del IRS, que poden resultar aclaparadores per als qui no estan familiaritzats amb el codi tributari. Altres serveis inclouen ajudar els clients a maximitzar les deduccions, establir plans de pagament amb el IRS i representar-los si és necessari en procediments judicials relacionats amb els seus impostos.

Serveis Fiscals Barcelona

 

A Ecovis oferim una àmplia gamma de serveis fiscals a Barcelona. La nostra experiència cobreix tots els aspectes del compliment tributari per a empreses i persones. Li brindem l’assessorament adequat per a ajudar-lo a tenir un any rendible.

En el nostre despatx comptem amb experts especialitzats en tots els aspectes del compliment de les obligacions fiscals d’empreses i particulars. El nostre objectiu és proporcionar-li el millor assessorament i ajudar-lo a tenir un any rendible. Oferim serveis integrals, com ajudar-lo a comprendre les lleis i normatives fiscals que s’apliquen a la seva situació, presentar tots els formularis necessaris correctament i a temps, i realitzar recerques per a identificar possibles deduccions o crèdits que puguin beneficiar-li. A més, també oferim serveis de planificació estratègica perquè pugui treure el màxim partit a la seva declaració de la renda.

Gràcies a la nostra experiència, podem garantir que els seus impostos es gestionin de manera precisa i eficaç perquè pugui centrar-se en l’important: dirigir la seva empresa i aconseguir l’èxit.

L’equip professional d’Ecovis Barcelona t’ajudarà amb els teus impostos de la forma més fàcil i transparent. Posi’s en contacte amb nosaltres avui!

Visita Ecovis Spain

Ecovis Barcelona