Finançament d’Empreses

Oferim assessorament de primer nivell a empreses de totes les mides. Estem compromesos a oferir als nostres clients el millor servei i assessorament possible per a les seves situacions financeres.

9

Intermediació financera

Intermediació entre inversors i estalviadors.

9

Direcció financera externa

Planificar, executar i analitzar tot allò relatiu als recursos disponibles de la teva empresa.

9

Control de gestió

Estructurar, marcar i definir objectius i analitzar la situació actual del teu negoci.

Necessita assessorament financer per a la seva empresa? A Ecovis oferim assessorament de primera classe a empreses de totes les grandàries. Ens dediquem a proporcionar als nostres clients el millor servei i assessorament possibles per a la seva situació financera actual. El nostre equip està format per assessors experimentats que entenen les necessitats de les empreses i poden proporcionar orientació adaptada a les necessitats individuals de cada client.

Creiem a oferir un enfocament honest i transparent en tot el que fem, garantint que els nostres clients estiguin plenament informats dels serveis disponibles i de com beneficiaran al seu negoci. Tant si la seva empresa està començant com si ja està consolidada, el nostre equip compta amb l’experiència necessària per a oferir-li un assessorament complet sobre una àmplia gamma de temes, com a inversions, impostos, comptabilitat, pressupostos, gestió de crèdits i molt més.

El nostre equip s’enorgulleix d’establir sòlides relacions de treball amb cada client basades en la confiança i la fiabilitat. Ens prenem el temps necessari per a entendre les seves metes i objectius únics amb la finalitat de crear un pla que funcioni per a vostè. Mitjançant la comprensió de la seva situació actual i plans futurs, podem crear estratègies que l’ajudaran a aconseguir l’èxit.

Empreses a Barcelona

Barcelona alberga un pròsper sector de finançament empresarial, que ofereix a empreses de totes les grandàries accés al capital que necessiten per a créixer i prosperar. Les empreses de la ciutat es beneficien de diverses opcions de finançament, que van des dels préstecs bancaris tradicionals fins al capital de risc i les inversions de capital privat.

Barcelona també ofereix un vibrant ecosistema de startups que promou la innovació i l’esperit empresarial, proporcionant als emprenedors els recursos que necessiten per a portar les seves idees del concepte a la realitat. Gràcies a les seves infraestructures de primer ordre i a un accés sense parangó als mercats financers, Barcelona és un lloc ideal per a les empreses que busquen solucions de finançament corporatiu.

L’equip d’assessors financers d’Ecovis té experiència en el camp del finançament empresarial. Brindem una àmplia gamma de serveis per a ajudar-lo a fer créixer la seva empresa. Els nostres experimentats assessors financers compten amb els coneixements, l’experiència i la perícia necessaris per a prestar una àmplia gamma de serveis de finançament empresarial.

A Ecovis, oferim assessorament de primera classe per a empreses de totes les grandàries. Els nostres experimentats assessors es comprometen a proporcionar als nostres clients el millor servei i assessorament possibles per a la seva situació financera.

Posi’s en contacte amb nosaltres avui mateix per a parlar de com podem ajudar-lo a garantir l’èxit futur de la seva empresa.

Coneix Ecovis Spain

Ecovis Barcelona